EM Pipes - 10 mm

1,50 DKK

EM Pipes - Diameter ca. 9,35 mm x Længde ca. 11,15 mm. Hul ca 3,8 diameter  Vægt ca  1,4 gram pr stk  

EM-X® keramik-rør der modvirker tæger & utøj.

Pris pr. stk.

Model/varenr.: EM-10
EM står for Effektive Mikroorganismer. Det er en betegnelse for en række mikroorganismebaserede produkter, som benytter en teknologi, der er udviklet af den japanske forsker Teruo Higa.
Grundingrediensen EM-1® er et flydende bakterieprodukt, der inkluderer tre grupper af mikrober: gær, fotosyntetiske bakterier og mælkesyrebakterier. EM-1® er en symbiose mellem gavnlige mikrober, og det skaber en synergi blandt mikroorganismer og større livsformer inklusive bl.a. kæledyr, husdyr og mennesker. Alle produkter, der bruger EM-teknologi, inkluderer EM-1® i fremstillingsprocessen.

Forskning har vist, at mikroorganismer kommunikerer via både lys- og lydbølger, og det er denne “teknologi”, der trækkes på med EM-X®-perlerne. Disse udsender infrarøde lysbølger, der er blandt de længste bølgelængder i lysspektret. Denne bølgelængde er meget kompatibel med menneske- og dyrevæv, da de let kan trænge ind i dybder op til 7 cm og har naturlig og positiv indvirkning på kroppen. De infrarøde stråler trænger således ind i vævet og arbejder ikke kun på hudens eller pelsens overflade. Dette forbedrede og afbalancerede miljø i hunden (skabt af EM) hjælper således med at forhindre, at flåter bider sig fast og suger blod.

EM-X®-perlerne fremstilles ved gæring af en speciel lerblanding, der består af ca. 80 forskellige mikroorganismer, som efterfølgende bages. Perlernes bages ved 1200°C, og EM bliver integreret del af lerets struktur. Som et resultat bevarer EM-X®-perlerne deres fysiske egenskaber og forbliver effektive i lang tid. EM kan – ligesom flere andre mikroorganismer – tåle meget høje temperaturer. Selv i vulkaner lever der mikroorganismer.

Efter få dages brug (for nogle hunde opnås fuld effekt dog først efter flere uger) er et EM-X®-halsbånd lige så effektiv som ethvert andet naturligt flåtmiddel, der findes på markedet, – og det er helt uden bivirkninger. Det er derfor sikkert at anvende til alle hunde også til hunde med allergi samt til drægtige tæver og hvalpe.

Da der ikke er gift i halsbåndene, kan det dog ikke garanteres, at der ikke vil være en flåt af og til, der alligevel forvilder sig til at kravle på hunden eller bide sig fast. Undersøg derfor hunden jævnligt og fjern flåten så hurtigt som muligt.

Anvendelse

Hunden skal have halsbåndet på døgnet rundt den første måned. Når fuld effekt er opnået, kan det tages af i kortere tid, fx mens hunden leger med andre hunde.
Almindeligt snavs og fedt fra hundens pels vil naturligt lægge sig på perlerne og dermed hindre deres effekt på flåter og lopper efter 1 uges tid. Rengøres halsbåndet hver uge, vil det derfor fungere optimalt hele tiden.
Perlerne skal rengøres ugentligt for optimal virkning
Rengøring med vand
  1. Læg halsbåndet i blød i lunkent vand i ca. 10 minutter.
  2. Børst dernæst perlerne forsigtigt med en ubrugt tandbørste eller neglebørste.
  3. Skyl med rent vand og lad halsbåndet lufttørre i solen eller dagslys udendørs.
Brug ikke sæbe, tandpasta eller kemiske rengøringsmidler!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: